EuroCampioana: Alege-ti echipa favorita la EURO 2020, iar Betano te premiaza cu un bonus!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

De fiecare dată când echipa pe care ai ales să o susții la European înscrie într-un meci, un Bonus te va aștepta în contul tău Betano imediat după fluierul final! Pentru a putea beneficia de acest Bonus, trebuie să urmezi acești pași simpli înainte de 16/06/2021 ora 15:00.

Cum primesc bonusul?

  • Logheaza-te pe contul tau Betano si apasa butonul Participa din promotie. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.
  • Plasează un pariu de cel puțin 100 de lei pe echipa câștigătoare la European și pentru fiecare gol înscris de echipa aleasă de tine vei primi 25 de Rotiri Gratuite la jocul Book of Dead, imediat după fluierul final al meciului.

DE RETINUT!

  • Oferta se aplică doar pariurilor plasate cu bani reali, pe piața Echipa Câștigătoare Euro, pe bilete cu o singură selecție.
  • Pentru fiecare gol înscris de echipa aleasă, vor fi creditate câte 25 de Rotiri Gratuite la jocul Book of Dead.
  • Rotirile gratuite au o valoare de 0,50 lei fiecare și sunt disponibile timp de 3 zile. Dacă rotirile gratuite nu sunt utilizate, după această perioadă ele expiră.
  • Oferta se aplică doar timpului regulamentar de joc (90 de minute și timp suplimentar). Oferta nu se aplică reprizelor de prelungire sau loviturilor de departajare.
  • Oferta se aplică pariurilor plasate înainte de începerea meciurilor.

Participa!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu