Exclusiv Pariuri1x2 & Betano: 50 LEI Pariu Gratuit în perioada 1-31 iulie!

Pariu Gratuit »» Exclusiv Pariuri1x2! Utilizatorii care își deschid cont la Betano prin acest link special pus la dispoziția ta de Pariuri1x2.ro au parte de un bonus atractiv. 

Parcurge pașii de mai jos și beneficiezi din partea agenției Betano de 50 LEI Pariu Gratuit fără rulaj!

Cum pot beneficia de bonusul Betano?
  • Deschide-ți un cont la Betano accesând ACEST LINK (1 – 31 iulie 2023,). Exclusiv Pariuri1x2!
  • Introdu codul promoțional RESTART (la pasul 3 din procesul de înregistrare). Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Bet în valoare de 50 LEI
  • Free Bet-ul poate fi utilizat pentru pariuri sportive având o cotă minimă de 4.00
  • Codul Free Bet va fi transferat în contul de joc al participantului imediat după îndeplinirea condițiilor din prezentul Regulament pentru accesarea ofertei. (inclusiv cerința îndeplinirii de către participant a procedurii de verificare a contului de joc)
  • Codul Free Bet poate fi folosit doar pentru o perioadă de 7 zile de la data transferării acestuia în contul de joc

JOACĂ GRATUIT!

Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu