Exclusiv Pariuri1x2 & Betano: 600 ROTIRI GRATUITE în perioada 1-30 iunie!

ROTIRI GRATUITE »» Exclusiv Pariuri1x2! Utilizatorii care își deschid cont la Betano prin acest link special pus la dispoziția ta de Pariuri1x2.ro au parte de un bonus atractiv. 

Parcurge pașii de mai jos și beneficiezi din partea agenției Betano de 600 ROTIRI GRATUITE fără rulaj!

Cum pot beneficia de bonusul Betano?
  • Deschide-ți un cont la Betano accesând ACEST LINK (1 – 30 iunie 2023,). Exclusiv Pariuri1x2!
  • Introdu codul promoțional IUNIE600 (la pasul 3 din procesul de înregistrare). Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 100 ROTIRI GRATUITE fiecare în valoare de 0,10 Lei. Acestea sunt disponibile pentru utilizare doar la jocul Big Bass – Keeping it Reel. Perioada de valabilitate: 3 zile de la data acordării acestora în contul de joc).
  • Îndeplinește procedura de verificare a contului de joc (KYC) într-un interval de cel mult 7 zile de la momentul înregistrării contului de joc. Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 100 ROTIRI GRATUITE fiecare în valoare de 0,20 Lei. Acestea sunt disponibile pentru utilizare doar la jocul Gates of Olympus. Perioada de valabilitate: 3 zile din ziua următoare zilei în care participanții îndeplinesc procedura de verificare a contului de joc (KYC).
  • efectuează o depunere financiară în contul de joc de cel puțin 100 Lei într-un interval de cel mult 7 zile de la momentul înregistrării contului de joc. Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 400 ROTIRI GRATUITE fiecare în valoare de 0,20 Lei. Acestea sunt disponibile pentru utilizare doar la jocul Shining Crown. Perioada de valabilitate: 3 zile din ziua următoare zilei în care participanții au efectuat depunerea în contul de joc.

FĂ-ȚI CONT ȘI IA ROTIRILE!

Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu