Exclusiv Pariuri1x2 & Betano: FĂRĂ DEPUNERE »» Free Bet de 52 RON la fotbal în perioada 1-31 octombrie!

Exclusiv Pariuri1x2 & Betano! Utilizatorii care își deschid cont la Betano prin acest link special pus la dispoziția ta de Pariuri1x2.ro au parte de un bonus atractiv. 

Parcurge pașii de mai jos și beneficiezi din partea agenției Betano de un Free Bet în valoare de 52 RON valabil la fotbal!

Cum pot beneficia de bonusul Betano?
  • Deschide-ți un cont la Betano accesând ACEST LINK (în perioada 1-31 octombrie 2022). Exclusiv Pariuri1x2 & Betano!
  • Introdu în PASUL 3 al procesului de înregistrare codul promoțional  SPORT52
  • Parcurge verificarea contului tău de joc, transmițând documentele relevante către Betano.
  • Bonusul constând în 52 RON Free Bet (valabil numai pentru pariuri sportive) va fi transferat în contul de joc al participantului a doua zi după înregistrarea contului de joc.
  • Free Bet-ul are o valabilitate de 7 zile
  • Free Bet-ul trebuie plasat pe un bilet simplu sau multiplu de cotă minim 4.00 ce conține doar evenimente din fotbal

DESCHIDE UN CONT GRATIS!


Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu