Expert pe Liga 1? Biletele cu cel putin 4 meciuri iti pot aduce 50% EXTRA PROFIT in etapa a 2-a!

Esti un fan al Ligii 1? Intuiesti rezultatele contabilizate runda de runda in competitia fotbalistica interna? Aici este promotia de care ai nevoie! Arata-ne ca formatiile romanesti nu au secrete pentru tine si Unibet iti rasplateste cunostintele. Toate bilete castigatoare cu cel putin 4 selectii din Liga 1 primesc un bonus la profit de 50%!

Cum functioneaza?

Inregistreaza-te la Unibet si profita de oferta agentiei: Bonus de bun venit in valoare de 250 lei!

1. In primul rand, OPTEAZA pentru promotie inainte de orele 12.00, ora locala, vineri, 21 iulie. Te inscrii din rubrica promotii (vezi foto de mai jos)

2. Creaza un cupon de joc de minim 4 selectii, dupa ora 13:00, ora locala, din data de 21 iulie, continand exclusiv meciurile din Liga I, desfasurate intre vineri, 21 iulie si luni, 24 iulie. Fiecare selectie de pe cuponul de joc pentru care este utilizata oferta de crestere a profitului trebuie sa aiba cota minima de 1.20. Oferta de crestere a profitului poate fi accesata doar pentru biletele de joc cu minim 4 selectii, exclusiv din etapa a doua a Ligii I.

3. Selecteaza oferta de creștere a profitului cu 50% din biletul de joc (minim 4 selectiii din Liga I). Odata selectata oferta, cota totala finala a multiplei va fi marita cu 50%.

4. Daca biletul de joc este castigator, primesti cu 50% mai mult

Te rugam sa ai in vedere ca miza maxima admisa pentru acest bilet de joc va fi de 100 RON iar oferta va putea fi utilizata dupa ora 13.00, ora României, din data de 21 iulie, exclusiv pentru selectii din Liga I.

Cresterea profitului = Această ofertă de bonus garantează 50% mai mult, în cazul unui câștig, pentru cuponul de joc asociat acesteia.


Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu