Extragere cu premii de 50.000 RON la tenis

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Luna ianuarie aduce meciuri de top în lumea tenisului, iar Unibet vrea ca tu să te bucuri la maximum de acțiunea intensă. Profitand de ocazie, agentia Unibet ți-a pregătit Extragerea cu premii de 50.000 RON cash !

Fiecare pariu de minim 25 RON pe Adelaide InternationalHobart InternationalBrisbane International sau ASB Classic 2020 îți aduce o intrare pentru extragerea cu 10 x 5.000 RON cash fiecare.

Crezi că te vei număra printre cei 10 câștigători norocoși?

Cum se joacă:

Pentru a participa trebuie sa ai un cont deschis la Unibet. Daca inca nu esti client al agentiei, deschide-ti un cont la Uniber accesand acest link special. Automat castigi si bonusul de 300 lei oferit de agentie.

  • Pariază minim 25 RON pe meciurile din cadrul turneelor mentionate și vei primi un tichet pentru marea extragere. Doar pariurile plasate între 13 ianuarie 2020 ora 00:01 CET – 19 ianuarie 2020 ora 23:59 CET vor genera intrări pentru extragerea cu premii.
  • Câștigă o parte din jackpotul de 50.000 RON

Participa si castiga 5000 lei CASH!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu