Fara emotii cu VAR-ul in cele mai tari competitii » Ai 100 RON CASH asigurare!

Promotie VAR

Ai simțit vreodată panica anulării unui gol prin metoda VAR? De acum, ai scăpat de emoții. NetBet îți asigură toate meciurile din Premier League, 1. Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Serie A, Champions League și Europa Leaguep entru acest sezon.

Primești o rambursare de până la 100 RON CASH pentru pariurile: Primul sau Ultimul marcator, Marchează oricând, înscriu două sau mai multe goluri dacă pariul tău este câștigător până la decizia VAR.

Cum particip?

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

  • Intra in contul tau Netbet – daca nu ai unul, deschide-ti unul prin acest link special;
  • Înscrie-te folosind butonul din promotie (Click aici)
  • Plasează un bilet single pre-live pe Primul sau Ultimul marcator, marchează oricând sau un jucător înscrie două sau mai multe goluri.

Notă: Fiecare client poate primi o singură rambursare pe meci.

Exemplu: Pariezi un bilet single înainte de startul meciului că Mbappe înscrie primul gol cu o cotă 3.00 și miza 20 RON. În cazul Mbappe înscrie primul gol din meci, iar acesta este anulat mai apoi prin VAR, jucătorul primește 60 RON CASH. În cazul în care Mbappe înscrie după acest eveniment, primul gol valid în meci, pariul nu îi va fi creditat încă o dată.

100 RON CASH »» Click aici


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu