Fara riscuri, surprize si stres: La Betfair, biletul tau de pariuri este asigurat!

Foarte des auzim sau ajungem in postura de a rata profitul chiar cu ultimul meci de pe bilet. Si mai suparator este atunci cand ”experimentam” astfel de situatie, nu o data, ci de mai multe ori consecutiv.  Cu Asigurarea Betfair acest lucru devine istorie!

Îţi primeşti miza înapoi cash în contul Betfair dacă una dintre selecţiile tale este pierzătoare. Totul în schimbul unei cote puţin reduse.

  • Disponibil pentru biletele cu 3 sau mai multe selecţii
  • Pe toate sporturile şi pieţele, înclusiv pariurile LIVE
  • Nu există limitări suplimentare pentru cote şi mize.
Ce trebuie sa fac pentru a benefica de Asigurare Bilet Betfair?

Nimic complicat! Pentru inceput iti deschizi un cont la Betfair dand click aici. Nu uita: la Betfair te asteapta un BONUS de pana la 450 ron! Apoi urmeaza pasii de mai jos!

ass

EXEMPLE PENTRU ASIGURAREA BILETULUI

Exemplele de mai jos arată câştigul potenţial cu şi fără Asigurarea Biletului. În cazul în care o singură selecţie este pierzătoare în fiecare exemplu, poţi vedea că dacă Asigurarea Biletului a fost aleasă, miza a fost returnată.

Asigurarea Biletului va fi anulată de pe biletul tău dacă una din selecţii este anulată. Nu este disponibil pentru pariurile de tip each way, SP, permutări cu selecţii multiple sau pentru pariurile plasate din fonduri bonus. Pariurile închise prin Cash Out nu vor mai fi eligibile pentru Asigurarea Biletului

Exemplul 1:

ex12

Exemplul 2:

ex123

Exemplul 3:

ex1234


Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu