Cota 7 FCSB, cota 81.00 Chindia: Pe cine pariezi? Vezi cum poti castiga 2025 RON!

FCSB - Chindia
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Sambata, incepand cu ora 20:00, se va disputa partida FCSB – Chindia Targoviste, din cadrul rundei cu numarul 24 din Liga 1.

„Ros-albastrii” trec printr-o perioada critica, cu 3 infrangeri in ultimele 3 meciuri oficiale. In ciuda acestui fapt, elevii lui Toni Petrea se afla in continuare pe prima pozitie a clasamentului, insa trupa din Gruia, CFR Cluj, se afla la egalitate de puncte cu formatia bucuresteana!

1.42 este cota normală oferită pentru o victorie a gazdelor, respectiv cota 7.50 pentru succesul oaspeților. Nu și la 888Sport însă, agenție care oferă cote marite pentru FCSB – Chindia!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum poti profita de oferta?

Fan FCSB sau Chindia, pariază pe cotele mărite pentru meciul din Liga 1 in doar 3 pași:

  • Deschide-ti cont la 888 Sport prin acest link special (doar astfel esti eligibil pentru promotie)
  • Fa o depunere de cel putin 50 de lei
  • Pariaza pe cotele marite: 7.00 pentru FCSB, 81.00 pentru Chindia. Miza maxima acceptata este 25 RON.
  • Incaseaza-ti Profitul Extra!

Castiga ACUM profitul Extra!

FCSB - Chindia

FCSB – Chindia


 

Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu