FCSB – Dinamo: Investitiile pe derby-ul Romaniei se fac la cote marite. Pariaza pe echipa favorita si beneficiaza de cote de 50.00 si 100.00!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Sambata, incepand cu ora 20:30, va avea loc derby-ul Romaniei, FCSB – Dinamo, din cadrul rundei cu numarul 12 din Liga 1.


Date generale FCSB – Dinamo

Niciodata „Eternul Derby” nu le-a gasit pe cele doua formatii atat de jos in clasament. FCSB ocupa pozitia a 9-a, in vreme ce „cainii rosii” se afla cu doar un loc mai jos, pe pozitia a 10-a. In acest moment, obiectivul central al ambelor echipe este reprezentat de calificarea in play-off. In acest context, orice punct pierdut poate fi decisiv!

Cum pot beneficia de cote marite pentru FCSB – Dinamo?

Acum, Betfair iti ofera oportunitatea de a marita pe cote de 50.00 pentru victoria gazdelor si 100.00 pentru cea a oaspetilor. Totul este extrem de simplu! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos:

1. Inregistreaza-te pe site folosind codul ZFBNMQ;
2. Pariaza! Primesti cota marita de 50.00 pentru FCSB si 100.00 pentru Dinamo!;
3. Castiga!


Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu