Fii în SUPERAVANTAJ cu 40 Lei FreeBet + 200 Rotiri, fara depunere, de la Superbet!

Cu SuperAvantaj la SuperMondial ieși în câștig! Atunci când echipa pe care mizezi la Mondial are două goluri avans, pariul tău devine verde instantaneu, indiferent de rezultatul final. Câștigi garantat pe site și în aplicația de pariuri Superbet, dacă echipa pe care pariezi se desprinde la două goluri avans. 

Chiar dacă adversara ei întoarce meciul și se termină egal, sau echipa ta pierde partida, pariul tău rămâne câștigător. Banii îți sunt virați în contul de jucător la Superbet.ro Bucură-te de SuperMondial!

In perioada 14 noiembrie – 18 decembrie, Superbet iti ofera 40 RON FreeBet + 200 Rotiri Gratuite, fara nicio depunere, doar pentru verificarea contului!

Ce am de făcut?

Totul este super simplu!

  • Deschide un cont la Superbet accesand acest link special sau click pe butonul de mai jos. Doar astfel poti beneficia de promotie.
  • Trebuie sa bifezi acordurile de marketing la inregistrare si efectueaza verificarea contului (KYC);
  • Automat primești 40 RON FreeBet + 200 Rotiri Gratuite
  • Freebet-ul poate fi jucat pe cote de minimum 1.01
  • Rotirile gratuite au rulaj x1
  • Nu exista limita la castig sau la retragere din castigurile obtinute de pe urma bonusului

FĂ-ȚI CONT ȘI JOACĂ


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu