Franța – Belgia: Pariază live și primești 100 RON!

franta - croatia

Marti, 10 iulie, incepand cu ora 21:00, Franta si Belgia se vor duela pentru un loc in finala Cupei Mondiale. Cu ocazia acestei dispute Betfair vine cu o oferta exceptionala si iti ofera 100 de RON daca pariezi live pe aceasta disputa!

Cine poate participa?

Această ofertă este deschisă pentru clienți noi și deja existenți, cu vârsta de cel puțin 18 ani, care au domiciliul în România

Ce trebuie sa faci pentru a primi bonusul de 100 RON?
  • CLICK AICI si Plasează un pariu simplu Betfair Sportsbook în desfășurare, pe orice piață a meciului dintre Franța și Belgia, în valoare de cel puțin 100 RON (20€/£/$), iar Betfair te va credita cu un bonus Sportsbook de 100 RON (20€/£/$) care poate fi folosit pe orice piața a meciului dintre Croația și Belgia.
  • Pariul tău care se califică trebuie să fie plasat pe o singură selecție la o cotă minimă de 1.50, pe orice piață în desfășurare a meciului dintre Franța și Belgia, și să fie în valoare de minimum 100 RON (20€/£/$).
  • Un singur pariu care se califică pentru fiecare client. Este luat în considerare numai primul pariu care se califică.
  • Pentru utilizarea acestui bonus nu există nicio cerință privind cota minimă.
  • Bonusul Sportsbook primit trebuie folosit in timpul regulamentar al meciului dintre Croația și Anglia și nu va fi valabil pentru reprizele de prelungiri sau loviturile de departajare.
Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu