Franta – Croatia: Investitiile pe finala Cupei Mondiale se fac la cote marite!

Astazi, incepand cu ora 18:00, se va disputa partida Franta – Croatia, din cadrul finalei mari a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.


Franta – Croatia: Pariaza acum pe cote marite!

In primul rand, BetArena ne ofera posibilitate sa investim intr-un pariu de-a dreptului excelent la o cota marita! Aici, minim o reusit a unuia dintre principalii „artizani” ai Frantei, Kylian Mbappe, este cotata cu 5.00!

De asemenea, varianta „ambele marcheaza in 90 de minute” pentru confruntarea dintre Franta si Croatia este cotata la majoritatea caselor de pariuri cu aproximativ 2.30-2.50, insa acum la BetArena poti profita de optiuni MAGICE! Variantele pe victorie & ambele echipe sa marcheze au suferit cresteri importante de cote la BetArena.

Franta castiga & ambele marcheaza – Cota 6.00 la BetArena
Croatia castiga & ambele marcheaza – Cota 14.00 la BetArena
Kylian Mbappe inscrie oricand – Cota 5.00 la Betarena


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu