Franta – Croatia: Cel mai tare meci al verii primeste cele mai mari cote!

Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 0

Cupa Mondiala a ajuns la final! Duminica seara aflam noua campioana a lumi. Iata cum poti beneficia de cele mai bune cote pentru pariurile tale pe Franta – Croatia!


Du 18:00 Franta – Croatia Cote Betfair: 1.90 3.30 5.00

Franta este favorita partidei ce se va juca duminica la Moscova, victoria ei primind cota 1.90 din partea Betfair. Pe un succes al Croatiei puteti paria la cota 5.00. Clientii noi pot insa sa beneficieze de o super-oferta pentru finala Cupei Mondiale! Succesul Frantei este rasplatit cu cota 50.00, in timp ce pe victoria Croatiei puteti paria la o cota de 80.00!

Cum poti beneficia de cotele marite pentru Franta – Croatia?
  1. Inregistreaza-te folosind codul promotional ZFBNEW.
  2. Plasezi un pariu pe Franta sau Croatia. Maxim 5 RON se califica pentru aceasta promotie. poti sa plasezi o miza mai mare doar dupa ce ai plasat pariul initial de 5 RON.
  3. Daca pariul este castigator, miza pariului initiala va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata.

Bonusul este valid 30 de zile. Trebuie sa rulezi bonusul o data inainte ca el sa fie transferat in portofelul principal. Il poti folosi pe orice cota de minim 1.20.

franta - croatia

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu