Cota 15 Franta, cota 17 Germania: Pe cine pariezi in derby-ul Grupei F? Vezi cum poti castiga 425 RON!

Franta - Germania
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Marti, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Franta – Germania, din cadrul rundei inaugurale a Grupei F de la Campionatul European.

Cofruntarea dintre Franta si Germania reprezinta, de departe, derby-ul primei etape a grupelor de la Euro 2020. „Cocosul Galic” si „Panzerul” fac parte dintr-o grupa in care le mai regasim pe Portugalia si Ungaria, iar orice pas gresit poate fi fatal in conditiile in care campioana en-titre a Europei nu este deloc de neglijat in economia calificarii de pe primele doua pozitii.

2.60 este cota normală oferită pentru o victoria Frantei, respectiv cota 3.05 pentru succesul Germaniei. Nu și la 888Sport însă, agenție care oferă cote marite pentru Franta – Germania!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum poti profita de oferta?

Fan Franta sau Germania, pariază pe cotele mărite pentru meciul de la Euro in doar 3 pași:

  • Deschide-ti cont la 888 Sport prin acest link special (doar astfel esti eligibil pentru promotie)
  • Fa o depunere de cel putin 50 de lei
  • Pariaza pe cotele marite: 15.00 pentru Franta, 17.00 pentru Germania. Miza maxima acceptata este 25 RON.
  • Incaseaza-ti Profitul Extra!

Castiga ACUM profitul Extra!

Franta - Germania

Franta – Germania


Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu