#ProvocareNetBet cu FREEBETURI zilnice! Premii zilnice de 700 RON!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

NetBet susține oamenii cu spirit responsabil și îi premiaza cu FREEBETURI zilnice în valoare de 700 RON!

Netbet stie că îți e dor de Champions League, de ligile europene, de turneele de tenis și de NBA, dar de ce să nu alungăm dorul și plictiseala cu o competiție distractivă în care nu poți pierde, ci doar câștiga?

Netbet s-a gândit să provoace jucătorii și să îi premieze zilnic cu cinci freebeturi, locul 1 primește 300 RON, iar următoarele 4 vor fi premiate cu 100 RON.


Cum pot participa in cursa pentru freebet-urile oferite de Netbet?
  • Pentru a participa la promotie trebuie sa ai un cont activ Netbet. CLICK AICI! sa-ti faci unul, daca nu ai deja!

Săptămâna 1: Arată câte duble poți face și încearcă să-ți depășești competiția!

1Găsește prin casă un obiect cu care poți jongla: o minge, o portocală, un sul de hârtie igienică etc.

2Scrie pe o hârtie numele tău de utilizator NetBet.

3Filmează-te cu telefonul în timp ce faci duble cu piciorul, capul sau altă parte a corpului, important e să menții mingea/obiectul în aer. Nu uita să prinzi un cadru și cu hârtia pe care ți-ai scris numele de utilizator pentru a ști că tu ești cel din clip.

4 Postează (public) pe profilul tău de Facebook sau Instagram folosind hashtagul #provocareNetBet în descriere și specifică numărul de duble reușite.

În fiecare zi se premiaza cei mai buni 5 participanți în #provocareNetBet. Locul 1 este premiat cu 300 RON FREEBET, iar locurile 2-5 cu 100 RON FREEBET fiecare.

Concursul se desfășoară până la ora 17:30 a fiecărei zile. La 18:00, Netbet anunță câștigătorii și dă drumul la noua zi de competiție. Astfel, de la 18:00, participanții vor intra în următoarea zi de joc. Zilnic, la 13:00 și 16:00 Netbet va anunța pe Facebook și Instagram primii clasați pentru ca tu să-ți știi mereu poziția și să poți doborî recordul.

Nu e obligatoriu, dar ajută dacă poți să postezi un link la clipul tău în discuția evenimentului pe Facebook; Este o asigurare în plus că nu se pierde în marea de postări de pe Facebook sau Instagram.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu