French Open: Campionat de pariere cu premii de 125.000 RON!

French Open

Unibet ti-a pregătit un Campionat de pariere de 125.000 RON cu ocazia French Open din Paris!

Optează și orice pariu câștigător la French Open îți va aduce puncte în clasament. Termină în top 50 și vei câștiga o parte din fondul de premiere de 125,000 RON!

Nu uita că poți urmări fiecare meci live la Unibet, în timp ce Novak Djokovic și Rafa Nadal luptă pentru gloria de Grand Slam.

Pe cine susții anul acesta?

Cum se joacă?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

  • Optează din pagina promoției: Click aici sau pe butonul de mai jos!
  • Plasează pariuri live sau pre meci pe French Open
  • Doar pariurile câștigătoare sunt luate în considerare pentru totalul de puncte (cotele mai mari câștigă mai multe puncte)
  • Primii 50 de jucători vor împărți fondul de premiere de 125.000 RON!

Optează!


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu