Game of Champions: Participa gratuit si castiga 600 000 lei cu Liga Campionilor!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

O noua runda in Liga Campionilor, o noua etapa in predictorul Game of Champions de la Unibet! Participa gratuit, raspunde la cele 6 intrebari despre Liga Campionilor si castiga 600 000 de lei! 

Cum particip?

Este foarte simplu. Trebuie doar sa te loghezi pe contul tau Unibet si sa accesezi promotia ”Game of Champions”, disponibila si de pe acest link. La concurs poate participa orice utilizator Unibet, chiar daca nu are bani in cont sau pariuri recente efectuate!

Daca inca nu ai un cont la Unibet, deschide-ti acum unul: Click aici! Automat devii eligibil si pentru noul bonus de 300 lei oferit de Unibet tuturor noilor utilizatori!

Participa la Game of Champions!

Intrebarile rundei

Dupa ce ai intrat in concurs, trebuie sa raspunzi la cele 6 intrebari ale etapei. Acestea sunt:

  • CHELSEA – AJAX: CINE VA CASTIGA MECIUL?
  • LIVERPOOL – GENK: VA MARCA GENK CU LIVERPOOL?
  • DORTMUND – INTER: CARE VA SCORUL?
  • PSG – CLUB BRUGGE: CATE GOLURI VOR FI MARCATE?
  • ATALANTA – MAN. CITY: AMBELE ECHIPE VOR ÎNSCRIE?
  • REAL MADRID – GALATASARAY: VOR FI PESTE SAU SUB 2.5 GOLURI?

Dupa ce raspunsurile tale au fost trimise si procesate, acestea vor putea fi oricand editate. Câștigător va fi desemnat utilizatorul care răspunde corect la toate întrebările. În cazul în care există mai mulți câștigători ai jackpotului, acesta va fi împărțit în mod egal între aceștia.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu