Game of Champions: Premii de 125.000 lei pentru semifinalele Ligii Campionilor!

GAME OF CHAMPIONS

Sezonul de Liga Campionilor a ajuns în faza semifinalelor! Marți și miercuri se joacă Real Madrid – Manchester City și AC Milan – Inter, manșele tur în ”careul de ași” al competiției, un moment perfect pentru ca Unibet să vă propună o nouă etapă Game of Champions! Răspunde gratuit la cele 6 întrebări din Liga Campionilor și poți câștiga 125 000 lei CASH!

Atentie! Poti participa 100% gratuit la Game of Champions, chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri recente efectuate la Unibet! 

Cum pot participa?

Totul este extrem de simplu!

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: 300 RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite

Deschide cont!

Cum se joaca Game of Champions?

Intra in joc accesand linkul special al concursului sau butonul de mai jos, pronostichează corect cele 6 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai multe ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

  • Real Madrid – Manchester City: Care va fi scorul corect in meci?
  • Real Madrid – Manchester City: Cate suturi pe poarta vor fi in total in meci?
  • Real Madrid – Manchester City: Va fi acordat un penalty in meci?
  • AC Milan – Inter: Care va fi scorul corect in meci?
  • AC Milan – Inter: Cate suturi pe poarta vor fi in total in meci?
  • AC Milan – Inter: Care dintre echipe va avea o posesie superioara?

Joaca Game of Champions!


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu