Ghiceste minutul si marcatorul primului gol in Liverpool – Barcelona si castiga 250 000 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Se anunta un duel de foc pe Anfield, meci in care inca o data pot iesi la rampa golgeteri formidabili precum Mane, Suarez, sau Messi. Participa acum la predictorul U-Goal lansat de Unibet. Ghiceste minutul si marcatorul rpimului gol in Liverpool – Barcelona si poti castiga 250 000 de lei! 

Cum sa joci?

Premii

  • Pentru fiecare meci inclus in joc exista un premiu jackpot de 250 000 RON, pentru participantul sau participantii care intuiesc atat primul marcator, cat si minutul primului gol.
  • In cazul in care exista mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi impartit in mod egal intre acestia.

    Utilizatorii vor pronostica primul marcator al meciului si minutul in care acest prim gol va fi marcat. Poti sa iti modifici predictiile de cate ori doresti, pana la startul meciului, din meniul concursului si utilizand butoanele + si -.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu