Ghiceste scorul corect in 4 meciuri din Liga Campionilor si poti castiga 250 000 ron! Sabin Pirvan iti propune 4 rezultate »»

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
14 1

Liga Campionilor este acum si mai incitanta pentru pariori. Ai la dispozitie predictorul U-Goal, lansat de Unibet si dotat cu premii de 250 000 ron. Iata principalele informatii de retinut inainte de a-ti crea predictiile. 

Cum sa joci
  • Trebuie sa prezici scorul final (doar dupa timpul regulamentar).
  • Atunci cand prezici golurile/scorul, prezici automat si rezultatul meciului.
  • Castigatorul va fi jucatorul ce prezice corect toate cele patru rezultate, castigand o parte din 250 000 RON.
  • Prezii scorul corect prin completarea casutelor cu numarul de goluri inscrise de fiecare echipa. Confirmarea ca selectia ta a fost salvata va aparea bifata cu verde.
  • Pentru a modifica predictia, tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe iconita cu +/- si sa introduci noul tau raspuns.

Scorurile corecte propuse de Sabin Pirvan:


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu