Ghiceste scorul corect si marcatorul primului gol din finala Ligii Campionilor: Poti castigat 250 000 lei CASH!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
20 2

Programat sambata, 1 iunie, ultimul act al finalei Ligii Campionilor le opune pe Tottenham si Liverpool, intr-un duel ce se anunta in primul rand extrem de spectaculos.
O astfel de finala nu putea fi insotita decat de o promotie pe masura oferita de Unibet. Poti castiga 250 000 de lei in bani reali, livrati direct in contul tau Unibet, daca ghiceste scorul corect si marcatorul primului gol al confruntarii Tottenham – Liverpool. Acceseaza linkurile speciale din acest articol si intra gratuit in joc: la concurs poate participa orice client Unibet, chiar daca are sau nu bani in cont! 

Cum sa joci?
  • Inaintea de a incepe, trebuie sa iti deschizi un cont la Unibet, sau sa te loghezi cu detaliile unui cont deja existent.
  • Intra in concurs accesand acest link! 
  • Utilizatorii vor pronostica primul marcator al meciului si minutul in care acest prim gol va fi marcat. Dupa ce ti-ai plasat predictia, apasa butonul ”trimite”. Poti sa iti modifici predictiile de cate ori doresti, pana la startul meciului. Utilizatorii vor pronostica primul marcator al meciului si minutul in care acest prim gol va fi marcat. Poti sa iti modifici predictiile de cate ori doresti, pana la startul meciului, din meniul concursului si utilizand butoanele + si -.

    Exemplu: Firmino deschide scorul in minutul 21. Daca brazilianul marcheaza in intervalul 20:00 – 21:59, castigi premiul de 250 000 lei.
  • Castigatorul va fi utilizatorul care intuieste deopotriva atat primul marcator, cat si minutul exact al primului gol. In cazul in care exista mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi impartit in mod egal intre acestia.

Termeni si condiții pentru U-Goal Predictor

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu