Ghinion la pariuri? Acum primesti integral inapoi banii pierduti pe meciurile din cupele europene!

Fodbold Superliga FC København - Hobro IK

Începe o nouă rundă din calificările Champions League și Europa League. Avem o multime de meciuri pregatite sa ne aduca profit. Mai mult, acesta poate fi garantat, dara alegi sa de folosesti de promotia speciala NetBet. Aceasta este ideala, indiferent dacă preferi pariurile LIVE sau PRE-LIVE.

Tot ce trebuie să faci e să plasezi pariuri PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție de minim 50 RON pe meciurile din calificările Champions League și Europa League (18/07 – 20/07). Pentru pariurile tale necâștigătoare, NetBet rambursăm mizele plasate în limita unei valori cumulate de 400 RON, sub formă de bonus pe platforma NetBet Cazino.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum un cont. Nu uita ca NetBet te intampina cu un Bonus de bun venit in valoare de 1500 ron!

2 Înscrie-te accesând butul din promoția 400RON CASHBACK CAZINO

1Pariază PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selecție) pe meciurile din calificările Champions League și Europa League, iar dacă pariul e necâștigător, NetBet îți dă toți banii înapoi în limita a 400 RON.

ATENȚIE: 

  • Promoția oferă 100% cashback, în limita unei valori cumulate de 400 RON, sub formă de bonus dacă biletele plasate sunt necâștigătoare.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  • Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere înainte de 20/07, 23:59 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.
  • Bonusul va fi creditat în contul de NetBet Cazino în decursul a 72 de ore de la încheierea ultimei partide.
  • Sumele bonus vor fi disponibile timp de 30 de zile și trebuie să fie rulate de 40 ori.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu