GO SUPER: Pariază 50 lei pe Liga Campionilor și primești 50 lei Pariu Gratuit!

GO SUPER!

GO SUPER! Trăiește la SuperCote duelurile din Liga Campionilor și câștigă un Pariu Gratuit de 50 Lei în fiecare rundă din faza grupelor! Totul, cât se poate de simplu!

Ce am de făcut?

Mai întâi loghează-te pe contul tău Superbet. Dacă încă nu ai un cont la Superbet îți poți deschide imediat unul, utilizând acest link special. Fă prima depunere și dă startul distracției cu Bonusul de Bun Venit de până la 500 LEI.

FĂ-ȚI CONT ȘI JOACĂ

De aici totul este și mai simplu!

GO SUPER!

  • Acceptă oferta primită în cont, în fiecare rundă din faza grupelor;
  • Plasează un bilet cu miză minimă 50 de lei care să conțină doar meciuri din runda curentă a Ligii Campionilor – cotă minimă 1.60/bilete single și cotă totală minima 2.50/bilete acumulator.
  • Aștepți finalizarea biletului și câștigi 50 de lei Pariu Gratuit cât ai zice UCL!
  • Poți să câștigi un singur Pariu Gratuit/etapă și până la 6 Pariuri Gratuite în total, în cele 6 etape din faza grupelor.

INTRĂ ÎN JOC

 

 

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu