Greșește și câștigă 500.00 RON: Participă la concurs și primești un pariu gratuit de 10 RON!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Greșește și câștigă 500.00 RON este noul concurs propus de Unibet. Simpla participare îți aduce un pariu gratuit de 10 RON. Greșește pronosticurile pentru toate meciurile si castiga 500.000 RON!

Cum poti castiga 500.000 RON?

Exemplu pentru incepatori: Esti extrem de sigur ca Italia o va invinge pe Portugalia. Dar hey, vrei sa castigi cei 500.000 RON asa ca selectezi Portugalia sau Egalitate.

Totul este foarte simplu. Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide cont!

  • completeaza pronosticuri pentru toate cele 36 de meciuri pentru a avea un cupon valid si Unibet iti ofera un Pariu gratuit de 10 RON, valabil pentru toate sporturile.
  • Fiecare jucător poate primi un singur Pariu gratuit pe durata promoției. Pariul gratuit va fi acordat pe data de 11 iunie 2021, în intervalul orar 22:00 – 00:00 ora României și poate dura până la 24 de ore ca acesta să fie vizibil în contul de jucător.

ALEGE TOATE RASPUNSURILE GRESITE ACUM!

  • Câștigătorul va primi 500.000 RON, iar premiul/premiile vor fi adăugate în contul de jucător Unibet. Dacă vor exista mai mulți câștigători, atunci fondul de premiere va fi împărțit în mod egal.
    Premiul va fi câștigat doar dacă unul sau mai mulți jucători gresește pronosticurile pentru toate meciurile și are 0 răspunsuri corecte.
  • Termenul limită pentru a participa la competiție și pentru a completa cuponul este vineri 11 iunie ora 22 ora României.

Greșește și câștigă 500.00

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu