GREȘEȘTE și CÂȘTIGĂ 500.000 RON la Cupa Mondială!

Cupa Mondială »» Joacă gratuit ZERO RIGHT, crează un bilet greșit cu pronosticuri incorecte pentru meciurile din CM și poți câștiga 500.000. În plus, ai un PARIU GRATUIT de 22 RON ce-l poți utiliza cu funcția Creare Pariu!

Cum pot participa?

Totul este extrem de simplu!

Pentru a beneficia de promoție, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: 300 RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Deschide cont!

  • Dacă deja ai cont la Unibet, click aici sau pe butonul de mai jos.
  • Creaza un cupon gresit numai cu pronosticuri incorecte
  • Trebuie să completezi pronosticuri pentru toate cele 48 de meciuri pentru a avea un cupon valid.
  • Dacă vei completa pronosticurile pentru toate cele 48 de meciuri, vei primi un Pariu gratuit de 22 RON, ce îl poți folosi doar utilizând funcția Creare Pariu.
  • Acesta va fi valabil pentru toate meciurile de la Cupa Mondială, cote minime de 1.8
  • Fiecare jucător poate primi un singur Pariu gratuit pe durata promoției.
  • Termenul limită pentru a participa la competiție și pentru a completa cuponul este 20 noiembrie, ora 18.00, ora României.
  • Pariul gratuit va fi acordat pe data de 21 noiembrie 2022 și va fi valabil 7 zile de la creditare.

ALEGE TOATE RĂSPUNSURILE GREȘITE ACUM

  • Câștigătorul va primi 500.000 RON, iar premiul/premiile vor fi adăugate în contul de jucător Unibet. Dacă vor exista mai mulți câștigători, atunci fondul de premiere va fi împărțit în mod egal.
  • Premiul va fi câștigat doar dacă unul sau mai mulți jucători gresește pronosticurile pentru toate meciurile și are 0 răspunsuri corecte.
Exemplu pentru incepatori

Esti extrem de sigur ca Anglia va invinge in meciul cu Iran. Dar hey, vrei sa castigi cei 500.000 RON asa ca selectezi Iran sau Egalitate.

Speram ca tu vei fi cel care greseste toate raspunsurile la jocul nostru. Daca nu, vei imparti cei 500.000 RON cu ceilalti castigatori cu 0 raspunsuri corecte in etapa grupelor de la CM 2022. In plus, daca completezi pronosticurile pentru toate meciurile, ai din partea noastra un Pariu gratuit de 22 RON, ce il vei putea utiliza numai cu functia Creare Pariu, cote minime 1.8 .

ALEGE TOATE RĂSPUNSURILE GREȘITE ACUM


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu