INCERDIBIL: Simona Halep are cotă 40.00 sa o învingă pe Su-Wei Hsieh »» Pariază acum!

Sambata, nu intainte de ora 13:30, se va disputa partida Simona Halep – Su-Wei Hsieh, din cadrul saisprezecimilor de finala ale turneului de la Wimbledon.


Simona Halep o invinge pe Su-Wei Hsieh, cota 40.00 (miza maxima 5 lei)
  1. CLICK AICI si inregistreaza-te folosind codul ZSAN08
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Halep – Hsieh şi alege să câştige Halep. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul o singura data inainte ca el sa fie transferat în portofelul principal. Cota la care se ruleaza bonusul este de 1.20 sau mai mare.
Pentru mai multe detalii CLICK AICI!


Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu