Halep – Kovinic: Pariază la COTĂ 30 pe victoria Simonei!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Halep – Kovinic se va disputa sâmbătă dimineată incepand cu ora 03:30 în turul al treilea din cadrul turneului de la Australian Open. De evidentiat este faptul ca sportiva noastra are clar prima sansa la victorie.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Halep – Kovinic. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta Halep sa castige la cota 30. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria pe SIMONA HALEP SA CASTIGE la COTĂ 30?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZSAN47: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Halep – Kovinic si alege HALEP SA CASTIGE
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

HALEP sa castige COTA 30!

  • Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu