Halep – Muguruza: Orice pariu pe semifinala de la RG primeste COTA 10! Ai inapoi dublul mizei daca pierzi!

transmisiuni live

Constănțeacă luptă împotriva Mugurezei, pentru a 3-a finală din carieră la Roland Garros. Pariza inteligent pe semifinale Halep  – Muguruza: orice pariu primeste la NetBet o cota de 10.00! 

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
  • Creeaza-ti un cont pe NetBet Sport si introdu codul bonus TENIS la inregistrare – CLICK AICI!
  • Plasează primul tău pariu pre-live (FT) si LIVE pe bilet simplu pe câştigător, din ORICE meci de la ROLAND GARROS (21 MAI – 10 IUNIE 2018).
  • E posibilă plasarea unui pariu mai mare decât miza maximă, dar bonusul se va da doar pentru primii 50 RON din pariu.
  • Daca pariul e pierzator, NetBet iti da inapoi DUBLUL MIZEI ! În cazul în care pariul e necâștigător, NetBet iti returneaza banii sub formă de bonus, în limita a 100 RON.(dublul mizei maxime)
  • Daca pariul este anulat sau meciul nu se disputa, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze Suportul NetBet

EXEMPLU:
Meci: HALEP – MUGURUZA, CEL PUȚIN UN SET CÂȘTIGAT DE MUGURUZA – COTA 1.32
Daca urmezi cei 3 pasi indicati, in loc de cota 1.34, vei putea paria pe un set câștigat de iberică la o COTA de 10.00! In cazul in care pariul este necastigator, NetBet iti da inapoi dublul sumei investite. 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu