Hallo-week la Winmasters: Luni ai parte de rotiri gratuite cu Hallo-wheel!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Casa de pariuri Winmasters onoreaza Halloween-ul cu o saptamana de super-oferte! Luni, 25 octombrie, ai parte de rotiri gratuite cu Hallo-wheel!

Cum obtii rotirile gratuite?

Logheaza-te in contul Winmasters si deschide slotul ‘Fairytale Legends: Hansel & Gretel’ din sectiunea casino (Învârte Hallo-wheel pentru a primi rotirile gratuite). Daca inca nu ai cont la Winmasters, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat beneficiezi de bonusul de bun venit in valoare de 500 RON. De asemenea, trebuie sa parcurgi procedura de verificare a documentelor (KYC) pe platforma Winmasters.Această ofertă este valabilă doar pentru utilizatorii cu rezidență în România.

  1. Oferta va fi valabilă Luni 25/10/2021 și Joi 28/10/2021 în intervalul orar 00:00 – 23:59, ora României.
  2. Promoția este disponibilă utilizatorilor care deschid slotul „Fairytale Legends: Hansel & Gretel” și Roata Norocului – Wheel of Fortune, de pe desktop sau dispozitive mobile, în intervalul menționat.
  3. Oferta este disponibilă doar utilizatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 30 de zile. Observație:Pentru a putea primi oferta, utilizatorii care nu au mai depus niciodată și efectuează acum prima depunere vor trebui să se deconecteze și să se reautentifice în cont după depunere.

Ia rotirile gratuite!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu