Ia un Free Bet de 30 RON prin Euro Misiunea de fotbal!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

După un weekend plin de fotbal din cele mai puternice campionate ale lumii, este rândul Cupelor Europene să fie în prim planul fanilor de fotbal cu EuroMisiunea de pe Betano!

Marți, după ce a eliminat Sevilla, Borussia Dortmund se deplasează din postura de victimă sigură pe terenul celor de la Manchester City! În același timp, Real Madrid si Liverpool se întâlnesc în poate cea mai aprinsă rivalitate europeană din ultimii 20 de ani! Miercuri, avansăm în competiție și avem reeditarea finalei Ligii Campionilor din sezonul trecut: Bayern – PSG! Cu un nou antrenor, parizienii sunt gata să își ia revanșa în fața reginei Europei! În celălalt meci al zilei, Chlesea merge în Portugalia pentru a da piept cu echipa care l-a lansat pe Jose Mourinho în fotbalul mare: FC Porto!

Joi, Nicolae Stanciu continuă cursa spre finala Ligii Europa cu o deplasare pe Emirates! Arsenal are un sezon slab, iar trofeul Europa League poate spăla din insuccesul acestei stagiuni. Ajax și AS Roma se duelează în cel mai echilibrat duel al zilei, în timp ce Manchester United pare să aibă o misiune ușoară la Granada. După ce a eliminat Tottenham, Dinamo Zagreb vrea să scoată din competiție și Villarreal. Intră și tu în joc alături de favoriții tăi cu EuroMisiunea de pe Betano! Plasează pronosticurile câștigătoare, îndeplinește condițiile Misiunii și bucură-te de un Bonus! Succes!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Plasează 3 bilete, pe meciurile din Liga Campionilor și/sau Liga Europa care se vor desfășura în perioada 6 – 8 aprilie 2021
  2. Cu cel puțin 2 selecții per bilet
  3. Cu o cotă minimă 1,75 per selecție
  4. Și o miză minimă de 30 de lei per bilet

Și, imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 30 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat pierdută.
  • Pariurile plasate prin BetCombo NU sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe meciurile din Liga Campionilor și/sau Liga Europa care se vor desfășura în perioada 06/04/2021 – 08/04/2021, iar toate selecțiile din cele 3 pariuri trebuie să fie alese din aceste meciuri.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 08/04/2021, ora 23:35.

Participa la Euro Misiunea!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu