În weekend ai 15 LEI BONUS SPORT la Stanleybet!

La Stanleybet ești recompensat cu 15 LEI BONUS SPORT în fiecare weekend! Joacă minimum 50 de lei pe un bilet cu cel puțin 2 evenimente, și bonusul e garantat, indiferent dacă ai pierdut sau ai câștigat! Oferta este valabilă începând de vineri ora 00:00 până duminică ora 23:59, între 03.02.2023 și 31.05.2023.

Cum iei 15 LEI BONUS SPORT?
  • Intră în contul tău Stanleybet. Dacă nu ai unul, deschide-ți un cont folosind ACEST LINK SPECIAL! Astfel, ești eligibil pentru un bonus de 50 de lei fără depunere (20 lei Bonus Sport după verificarea numărului de telefon și a adresei de email și 30 lei Bonus Sport după ce contul a fost validat – jucătorul a încărcat poza cu cartea de identitate și a primit confirmarea validării printr-un pop-up în contul de joc). Ba mai mult, primești un BONUS de până la 700 de lei la primele 3 depuneri »» VEZI AICI!
  • Pentru a fi înscris în promoție și a primi bonusul, jucătorul trebuie să accepte promoția din mesajul de tip pop-up al promoției
  • Pariază minimum 50 de lei din balanța reală pe evenimente pre-meci;
  • Biletul trebuie să conțină cel puțin 2 evenimente;
  •  Cota minimă de pe bilet trebuie să fie minimum 2.0.
  • Primești bonusul de 15 lei în cont imediat dupa stabilirea biletului eligibil în perioada promoțională.

DESCHIDE-ȚI CONT!

Bine de știut:

  • Pentru a retrage, este nevoie să rulezi bonusul de 5 ori pe bilete cu cotă minimă de 1.5 în maxim 3 zile
  • Oferta este valabilă începând de vineri ora 00:00 până duminică ora 23:59.
  • Fiecare utilizator poate beneficia de această ofertă o singură dată în perioada de valabilitate. Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali pentru acest bonus este de 5.000 lei.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Stanleybet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 750 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Stanleybet


Lasa un comentariu