INCREDIBIL: Belgia – Anglia »» 1 solist are cota 60, 2 solist are cota 70!

Sambata, 14 iulie, incepand cu ora 17:00, Belgia si Anglia se vor duela in finala mica a Cupei Mondiale. Cu ocazia acestei dispute Betfair vine cu o oferta exceptionala si va ofera o cota de 60 pentru victoria Belgiei si o cota 70 pentru un succes al Angliei!

Belgia are cota 60 sa se impuna, iar Anglia are cota 70.00 la victorie (miza maxima 5 lei)
  1. CLICK AICI si inregistreaza-te folosind codul ZFBNEV
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Belgia – Anglia şi alege să câştige Belgia sau Anglia.Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul o singura data inainte ca el sa fie transferat în portofelul principal. Cota la care se ruleaza bonusul este de 1.20 sau mai mare.
Pentru mai multe detalii CLICK AICI!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu