INCREDIBIL! Cota 10 daca Steaua marcheaza diseara

Viktoria Plzen a intalnit doua echipe romanesti pana acum si de fiecare data romanii au avut castig de cauza. Arena Nationala probabil ca va fi plina si zeci de mii de suporteri vor impinge echipa ros-albastrilor catre un rezultat pozitiv.

Avem pentru voi o oferta care mai e valabila doar cateva ore, pana la startul meciului de la 20:30. Oferta vine din partea casei de pariuri NetBet care este si sponsor al echipei Steaua.

Pe scurt, daca Steaua va marca si voi pariati pe acest lucru, primiti o cota de 10 pentru acest pariu.

Cum primesti cota de 10?

  1. Oferta este valabila exclusiv pentru cei care isi deschid un cont nou folosind acest link. Orice alt link folosit nu va face eligibil pentru oferta.
  2. Trebuie sa puneti un pariu ca FCSB va marca. Exemple de pariuri: total goluri FCSB, FCSB inscrie, FCSB P 0.5 , etc.
  3. Daca Steaua inscrie, 40 RON din miza dumneavoastra vor fi multiplicati de 10 ori

 

Castigurile suplimentare se adauga in contul tau a doua zi dupa meci.

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu