INCREDIBIL!! Cota pe o victorie a FCSB-ului in meciul cu FC Voluntari a urcat la 5.00 » Vezi care sunt motivele!

Majoritatea argumentelor sunt de partea viceacampioanei in acest duel. Sigur, FC Voluntari are un moral excelent dupa castigarea Supercupei, al doilea trofeu ajuns in palmaresul acestei micute echipe in mai putin de 2 luni. Valoric, insa, nu se poate face o comparatie corecta intre rivalele din meciul de duminica seara. FCSB a reusit sa bifeze si in aceasta vara o serie de transferuri formidabile pentru Liga 1, in frunte cu Budescu, Andrei Vlad, Junior Morais si Teixeira, cativa dintre cei mai apreciati jucatori ai intrecerii interne. De altfel, chiar si cota oferita pentru un succes al gazdelor in acest duel, evidentiaza intr-o mare masura dezechilibrul de forte: Doar 40 de lei se pot castiga pe fiecare 100 de lei pariati pe 1 solist. Sau nu!

D 21:00, Liga 1, sezonul 2017/2018, etapa 1
FCSB – FC Voluntari: Cote Betfair » 1.40  4.80  6.50

VICTORIE FCSB = COTA 5!

Ca de obicei la meciurile formatiei din Liga 1 sau din cupele europene, Betfair vine cu o cotatie marita pe succesul FCSB-ului. Si nu cu 10, 20 de procente! Pentru toti noii clienti Betfair, cota pariului pe o victorie a ”ros-albastrilor” in meciul cu FC Voluntari are acum o valoare de 5.00!  

RO_AFF_Social_800x320_Enhanced_Steaua_Voluntari

DETALIILE OFERTEI

ATENTIE!
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBN26 – Click aici!
  2. Plasezi un pariu pe FCSB (Steaua). Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul 1 dată înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnată.
  5. Poţi să foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii

 

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu