Inter – Napoli: Pariul weekend-ului »» COTĂ 40 la „ambele înscriu”!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 1

Inter – Napoli se va disputa duminica, 21 noiembrie, incepand cu ora 19:00 în etapa a 13-a din Serie A.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Inter – Napoli. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta ambele înscriu la cota 40. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria „AMBELE ÎNSCRIU”  la COTĂ 40?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNVL: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Inter – Napoli (21/11/2021) si alege AMBELE ÎNSCRIU
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

AMBELE ÎNSCRIU COTA 40!

Inter - Napoli

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu