Investitiile pe Croatia – Anglia se fac la cote marite!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Miercuri, nu inainte de ora 21:00, Anglia si Croatia se intalnesc in a doua semifinala de la Campionatul Mondial din Rusia, iar redactia noastra a selectat o cota marita pentru pariul „ambele marcheaza”.


Pariaza acum pe cote marite!

Varianta „ambele marcheaza in 90 de minute” pentru confruntarea dintre Anglia si Croatia este cotata la majoritatea caselor de pariuri cu aproximativ 2.10, insa nu si la BetArena, acolo unde pariul primeste o cota de 3.00, miza maxima pe pariu fiind de 50 RON.

De asemenea, variantele pe victorie & ambele echipe sa marcheze au suferit si ele cresteri importante de cote la BetArena, miza maxima pentru acest pariu fiind de 100 RON.

Anglia castiga & ambele marcheaza – Cota 6.50 la BetArena
Croatia castiga & ambele marcheaza – Cota 9.00 la BetArena


Sursa foto: www.bbc.com

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu