Jackpot de 150 000 ron: 60 de premii CASH pentru Campionatul European de Handbal masculin!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Sponsor oficial al Campionatul European de Handbal din 2020, Unibet vrea ca tu să te bucuri la maximum de toată acțiunea. Unibet va transmitem live toate meciurile, oferindu-ti in acelasi timp sansa de acâștiga o parte din jackpotul uimitor de 150.000 RON!

Pariază pe competiția europeană pentru a câștigă intrări la cele două extrageri cu premii și unul din cele 60 de premii în cash poate fi al tău! Poate cineva să o oprească pe campioana titulară Spania? Află în ianuarie și pariază doar la Unibet.

Cum funcționeaza:

Pentru a putea intra in concurs nu trebuie decat sa ai un cont deschis la Unibet. Daca inca nu esti client Unibet, deschide-ti acum un cont de pe acest link special. Automat beneficiezi si de bonusul de 300 lei oferit de agentie.

Pariaza apoi pe Campionatul European de Handbal EHF. Fiecare 25 RON pariați îți aduc un bilet la extragere. In total, sunt puse in joc 60 de premii ce totalizeaza 150 000 de lei cash!
Fondul de premiere va fi împărțit în mod egal între câștigători, adică 2.500 RON este premiul pentru fiecare câștigător

  • Prima extragere cu premii de 100.000 RON (40 de premii de 2.500 RON) va avea loc luni 20 ianuarie.
  • A doua extragere cu premii de 50.000 RON(20 de premii de 2.500 RON) va avea loc luni 27 ianuarie.

Aici, JACKPOT 150 000 RON!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu