Joacă Bounce gratuit pentru premii de 200.000 lei!

bounce unibet

Concursul Bounce a revenit la Unibet, cu premii mai atractive ca oricand! Accesează oferta de pe unul din link-urile indicate în articol, răspunde zilnic la o întrebare din sport și câștigă premiile puse în joc!

Ce am de făcut?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Cum se joacă Bounce?

Totul este cât se poate de simplu!

  • Promoția este gratuită, fiind dedicată tuturor clienților Unibet și se desfășoară până pe 28 August 2022.
  • Răspunde în fiecare zi a promoției la o întrebare. Dacă omiți să joci intr-o zi din perioada promoției, nu îți vei pierde progresul de la serie și poți continua să joci zilele următoare.
  • Câștigătorul va fi jucătorul care răspunde corect la cea mai lungă serie întrebări consecutive, un răspuns corect pe zi.
  • Dacă un jucător răspunde greșit la o întrebare, atunci va începe o nouă serie în următoarea zi.
  • Există șapte praguri de câștig până la marele premiu de 200.000 RON. Acestea sunt:
Ziua Premiu
3 10 RON pariu gratuit
6 100 rotiri gratuite la Burning Hot
9 100 RON pariu gratuit
13 250 RON pariu gratuit
17 500 rotiri gratuite la Money Train 2
21 500 RON pariu gratuit
25 1.000 RON pariu gratuit
28 200.000 RON bani bonus (rulaj 1X)

Joacă Bounce

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu