Joacă gratuit Game of Champions: 6 întrebări, 125.000 lei premiu!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cea mai tare competiție intercluburi se întoarce, moment excelent pentru Unibet de a ne propune o noua rundă din Game of Champions. 

Participa acum complet gratuit la concurs, răspunde corect la cele 6 întrebări, pentru un premiu de 125 000 de lei Cash! Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri efectuate la Unibet!

Cum pot participa?

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide cont!

Cum se joaca – Game of Champions?

Totul este extrem de simplu.

Intra in joc accesand linkul special al concursului sau butonul de mai jos, răspunde corect cele 6 intrebari și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pronostichează diferite statistici din meci, scorul corect sau golurile marcate. Pariurile tale pot fi modificate de mai multe ori, pana la ora de start a partidei.

Iată care sunt întrebările etapei din Game of Champions:

  • Barcelona – Bayern: CATE GOLURI VOR FI MARCATE ÎN MECI?
  • Villarreal – Atalanta: CARE VA FI SCORUL CORECT?
  • Malmo – Juventus: VOR MARCA AMBELE ECHIPE?
  • Inter – Real Madrid: CARE VA FI SCORUL CORECT?
  • Liverpool – AC Milan: CATE CORNERE VOR FI IN MECI?
  • Club Brugge – Paris SG: CARE VA FI SCORUL CORECT?

Joaca acum!

*In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu