Ultima zi de transferuri a inceput! Poti profita chiar acum de mutarile din ultimul moment ale marilor cluburi europene!

Joi, 31 august, este ultima zi de transferuri in Europa, iar cele mai importante cluburi fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a muta pe ultima suta de metri.


Cum pot profita de ultima zi de transferuri?

Ultima zi din perioada de mercato poate avea un impact extrem de important in noul sezon. De exemplu, Chelsea a profitat la maxim de ultima zi in 2016, semnand cu David Luiz si Marcus Alonso, jucatori ce au fost decisivi pentru castigarea campionatului. De asemenea, amintim faptul ca Paul Pogba, Gonzalo Higuain si Moussa Sissoka au semnat si ei in 2016 intr-o perioada in care s-au cheltuit peste 2,5 miliarde de euro in toata Europa!

Astfel, cu ocazia ultimei zile de transferuri, Unibet nu poate sta indiferenta! Aceasta iti pune la dispozitie peste 100 de pariuri speciale pe jucatori si pe transferurile acestora.


Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu