Juventus – AC Milan: BONUS FARA DEPUNERE »» 5 RON pentru Pariu Combinat!

PARIU BONUS FARA DEPUNERE! Juventus – AC Milan se va disputa duminică, 28 mai, de la ora 21:45 în etapa a 37-a din Serie A. După depunctare, torinezii mai doar șanse teoretice la top 4, în timp ce adversarii lor ocupă ultima poziție care duce în sezonul viitor de Liga Campionilor.

Betfair vine cu o ofertă specială  pentru duelul Juventus – AC Milan. Toți clienții agenției au un pariu bonus fara depunere de 5 RON pentru a plasa un pariu combinat. Nimic nu e mai simplu decat sa te loghezi in cont si sa gasesti un freebet din care sa obtii castiguri excelente!

Cum pot benficia de 5 RON PARIU BONUS FARA DEPUNERE?
  • Logheaza-te pe contul tau Betfair sau deschide-ti chiar acum unul accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZSKW11. Ai BONUS 100% până la 550 RON!

Înregistrează-te!

  •  Click aici si revendică-ți pariul bonus
  • Clienții își vor putea revendica pariul bonus începând de samabata, 27 mai, la ora 8:00. 
  • Vei primi un pariu bonus în valoare de 5 RON
  • Pariul bonus de 5 RON poate fi folosit numai pe meciul  Juventus – AC Milan (28.05.2023)
  • Nu trebuie decât să adaugi selecțiile dorite – nu uita că trebuie să fie 2 sau mai multe selecții pentru a forma un pariu combinat.
  • Miza pariului bonus nu este inclusă în câștigurile ulterioare.

5 RON PARIU BONUS!


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu