Juventus – Atalanta: Fără depunere »»10 RON BONUS pentru Pariu Combinat!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Juventus – Atalanta se va disputa sambata, 27 noiembrie, incepand cu ora 19:00 în etapa a 14-a din Serie A.

Betfair vine cu o oferă specială fara depunere pentru duelul Juventus – Atalanta. Toți clienții agenției au un pariu bonus de 10 RON pentru a plasa un pariu combinat. Nimic nu e mai simplu decat sa te loghezi in cont si sa gasesti un freebet din care sa obtii castiguri excelente!

Cum pot benficia de 10 RON pariu bonus?
  • Logheaza-te pe contul tau Betfair sau deschide-ti chiar acum unul accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZSKW11. Ai BONUS 100% până la 550 RON!

Ia-ti bonusul de 550 lei!

  •  Click aici si revendică-ți pariul bonus
  • Clienții își vor putea revendica pariul bonus începând de vineri, 26, la ora 8:00. 
  • Vei primi un pariu bonus în valoare de 10 RON
  • Pariul bonus de 10 RON poate fi folosit numai pe meciul Juventus – Atalanta (27.11.2021)
  • Nu trebuie decât să adaugi selecțiile dorite – nu uita că trebuie să fie 2 sau mai multe selecții pentru a forma un pariu combinat.
  • Miza pariului bonus nu este inclusă în câștigurile ulterioare.

10 RON PARIU BONUS!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu