La 5 pariuri pe mobil primesti un FREEBET de 20 lei!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

eFortuna, casa de pariuri online numarul 1 in Europa de Centrala si de Est, va propune in fiecare zi a saptamanii cate o oferta specială pentru jucatorii Fortuna deja inregistrati. Daca nu ai inca cont, inregistreaza-te la acest link si vei primi un pariu fara risc in valoare de 300 RON.

Această promoție se adresează tuturor utilizatorilor care dețin un cont activ la eForuna:
La fiecare 5 pariuri pe mobil cu miză minimă de 20 de lei plasate sâmbătă, 9 septembrie 2017, în intervalul 12:00 – 23:59, primești un Freebet de 20 de lei pentru pariurile sportive pe mobil. Pentru a beneficia de aceasta promotie click AICI.
  1. Freebet-ul primit trebuie jucat pe o cota maximă de 8.00.
  2. Freebet-ul primit este valabil 7 zile din momentul în care este încărcat în cont.
  3. La promoție sunt valabile doar pariurile plasate cu bani reali.
  4. La promoție sunt valabile doar pariurile plasate pe evenimente diferite din ofertă.
  5. Această promoție este valabilă de maximum 10 ori pentru fiecare utilizator.

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu