La NetBet beneficiezi de 10 RON freebet pentru fiecare gol înscris în partidele etapei din La Liga!

Etapa 35 din La Liga începe pe 28 aprilie, iar la NetBet beneficiezi de 10 RON freebet pentru fiecare gol înscris în partidele preferate de tine.

Pariază minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție pe câte un meci distinct din La Liga (28/04 – 01/05). Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, NetBet îți oferă 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile alese de tine.

Exemplu:

Daca ai fi pariat 50 de lei pe 1 solist in meciul Valencia – Real Sociedad din runda intermediara, desi varianta era necastigatoare, iti recuperai integral investitia, cu cele 5

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ţi acum unul dând click aici. NETBET te întâmpină cu un pachet-bonus ce conţine 1500 lei gratuiţi pentru pariurile tale!

2 Înscrie-te la promoție accesând butonul din promoţia 10 RON fiecare GOL – La Liga

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție La Liga, iar NetBet îți dă 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris. Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu