La Superbet ai 333 Rotiri Gratuite până pe 21 noiembrie 2023!

Deschide-ti cont la Superbet prin link-ul oferit de Pariuri1x2.ro si primesti bonusuri de neratat! Până pe 21 noiembrie 2023, Superbet iti ofera 333 Rotiri Gratuite.

Ce am de făcut?

Totul este super simplu!

Deschide un cont la Superbet accesand acest link special sau click pe butonul de mai jos. Doar astfel poti beneficia de promotie;

Bonusul se acordă astfel:

  • Se acordă 333 Rotiri Gratuite exclusiv jucătorilor care s-au înregistrat folosind link-ul special, au efectuat verificarea contului (KYC) în perioada 06 octombrie – 21 noiembrie 2023, și care la momentul creditării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.
  • Rotirilie sunt la jocul Shining Crown. Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0.2 lei

Fa-ti cont!

  • Bonusul se va acorda în maximum 48 de ore de la finalizarea tuturor cerințelor specificate
  • Bonusul trebuie acceptat în 24 de ore de la creditarea acestuia. În caz contrar bonusul expiră automat.
  • Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj x1. Ele pot fi rulate în secțiunea “Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.

Superbet


Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


 

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu