Etapa de foc in La Liga si Serie A: Vezi cum iti poti garanta profitul!

Dupa pauza survenita in urma iernii, cele mai importante campioante ale Europei au reinceput, iar La Liga si Serie A promit dueluri care mai de care mai interesante! Printre acestea, in acest weekend vom putea urmari Athletic Bilbao – Atletico Marid sau Juventus – Lazio, alaturi de o sumedenie de dueluri extrem de inversunate precum AC Milan – Napoli, Villarreal – Valencia sau Chievo – Fiorentina.


Cu ocazia incepereii acestei etape de foc atat in La Liga, cat si in Serie A, iar Netbet ti-a pregatit o promotie speciala indiferent daca preferi pariurile LIVE sau cele PRE-LIVE. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice tip de pariur) pe bilet simplu cu o singura selectie de minim 50 RON pe meciuri din La Liga si Serie A (20/01-22/01).

Pentru fiecare pariu pierzator plasat, Netbet iti ofera un cashback in valoare de 20 RON BONUS. Poti beneficia de pana la 300 RON BONUS cumulat pentru pariurile din La Liga si din Serie A.

Cum te inscrii la promotia pentru meciurile din La Liga si Serie A?

altecote

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a inscrie la aceasta super-promotie este sa urmezi urmatorii trei pasi:

1Deschide-ti chiar acum un cont la Netbet;

2Inscrie-te la promotie;

1 Pariaza PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selecție) pe meciurile din La Liga si Serie A, iar daca pariul este necastigator, Netbet iti ofera cashback!

Nota: Doar primul pariu eligibil plasat pe fiecare meci va fi luat in considerare pentru cashback. Valoarea maxima totala pe care o poate primi un jucator este de 300 RON.


Sursa imaginii: www.goal.com


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu