Liga Campionilor iti aduce un pariu live complet gratuit de 25 RON!

Dupa optimile de finala de poveste dintre PSG si Barcelona si Mancheste City – Monaco, spectacolul din Liga Campionilor continua! Pe 11 aprilie se joaca primele meciuri din sferturile de finala. Vom vedea o reeditare a finalei din 2015, dintre Barcelona si Juventus, dar si un meci de la care se asteapta multe goluri, Borussia Dortmund – Monaco.


In astfel de dueluri, in care orgoliile sunt la cote astronomice, iar miza este una de o importanta deosebita este extrem de dificil sa putem gasi cele mai bune pronosticuri. Totusi, fiecare parior poate profita de promotiile caselor de pariuri ce ne aduc un mic ajutor in aceasta situatie. Una dintre ele este Unibet, ce ne ofera un pariu complet gratuit de 25 RON! Astfel, indiferent ce se va intampla in duelurile din Liga Campionilor tu vei avea 25 RON asigurati!

Cum pot beneficia de un pariu gratuit de 25 RON in Liga Campionilor?

fsaf

Inainte de toate trebuie sa iti deschizi un cont la Unibet – CLICK AICI. Dupa care, urmeaza instructiunile urmatoare:

Unibet iti ofera un pariu live gratuit in valoare de 25 RON pe 11 sau 12 aprilie. Ce trebuie sa faci? Pariaza live minim 120 de RON intr-una dintre cele 2 zile in Liga Campionilor, si Unibet iti va credita contul cu un pariu live gratuit de 25 RON. La promotie participa pariurile live cu o cota de minim 1.50.

Daca pariezi 120 de RON pe 11 aprilie, pariul live va putea fi folosit pentru meciurile din Liga Campionilor de miercuri. Daca pariezi miercuri, il poti folosi la meciurile din sferturile Europa League de joi!


Citeste si:

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu