Liga 1 2022-23: 20 RON FreeBet + 10 Rotiri Gratuite!

Liga 1 2022-23:

Liga 1 2022-23 » Start de stagiune! Campioana CFR Cluj înfruntă FC Rapid în prima etapă, iar FCSB primește vizita celor de la FC Universitatea Cluj. Pregătește-te pentru un weekend fotbalistic la înălțime, cu oferta fantastică oferita de Sportingbet! Optează la promotie, plasează 4 pariuri simple la fotbal cu o miză de minim 20 RON la cote de minim 1.50 pe pariu, si obții un FreeBet de 20 RON și 10 Rotiri Gratuite la Starburst imediat după plasarea pariurilor eligibile, indiferent de rezultat!

Cum functioneaza promotia?

  • Click aici! si logheaza-te in contul tau Sportingbet. Daca nu deschide-ti unul prin
  • Optează la promoție
  • Plasează 4 pariuri simple la fotbal cu o miză de minim 20 RON și cote de minim 1.50 pe pariu
  • Obții un FreeBet de 20 RON și 10 Rotiri Gratuite la Starburst imediat după plasarea pariurilor eligibile, indiferent de rezultat.

Nota: Această promoție se va desfășura în perioada 5-18.07.2022 (”Perioada Promoțională”).

Pariaza acum’!


Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți înregistrări din emisiunea Un Pont pe Zi, dar și pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu