Concurs Gratuit la Winmasters! Castiga 5.000 RON + 500 Rotiri Gratuite in fiecare etapa din LIGA 1!!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
2 0

Winmasters pune la bataie o oferta senzationala pentru noul sezon din Liga 1! Pariaza pe campionatul Romaniei si castiga premiile puse in joc: 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite in fiecare etapa!


Cum poți beneficia de ofertă?

1 Click aici si intra in contul tau Winmasters! Daca nu ai cont, deschide acum unul utilizând acest link special si parcurge verificarea KYC a identitatii. Automat primesti bonusul in valoare de 100% pana la 500 RON.

2Plasează minim un pariu de 50 RON (cotă minimă pariu simplu 1.6, cotă minimă pentru pariu combo 2.3 cu minim 1.5 per selecție) pe evenimentele tale preferate din Liga 1 și intră automat în tragerea la sorți!

3Winmasters pune la bătaie 50 de premii fantastice, în fiecare etapă (până la finalul campionatului), respectiv: câte un pariu gratuit de 100 RON + 10 rotiri gratuite la Book of Dead!

Nota: Extragerile vor avea loc în maxim 2 zile lucrătoare de la încheierea ultimului meci al fiecărei etape, iar premiile vor fi creditate în contul de joc în maximum 48 de ore de la extragere.

Termene și Condiții Pariu Gratuit

  • Pariul gratuit este disponibil 3 zile din momentul creditării;
  • Valoarea Pariului Gratuit: 100 RON;
  • Cote minime: 1.8 pentru pariuri simple și 1.6 per selecție pentru pariuri multiple (2.5 total);
  • Acest freebet este disponibil pentru pariere LIVE și PRE-MECI (doar pentru fotbal);
  • Câștigul maxim provenit din pariul gratuit: de 5 ori valoarea pariului gratuit în RON.

Termene și Condiții Rotiri Gratuite

  • Rotirile gratuite sunt disponibile 1 zi de la data creditării în cont;
  • Numărul rotirilor gratuite:10;
  • Slotul eligibil la această promoție: Book of Dead;
  • Câștig maxim este limitat la 80 RON;

Joaca acum!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu